Christelijk Hindoestaanse radio

Laatste LIVE uitzending op SunriseFM

Posted by on 27 april 2015 in Nieuws | 0 comments

Luisteraar,
Alle dingen – ook radioprogramma’s – hebben hun tijd. Een tijd om te beginnen en een tijd om af te sluiten. Duniya ka Nur werd vóór 2011 uitgezonden, toen nog via radio AmigoFM. Wekelijks bracht Samson Shahzad dit Hindostaans Christelijke programma. Na zijn overlijden in begin 2011 hebben we het programma voortgezet. Dat was – na een voorbereidingsperiode – effectief in september van dat jaar. Met Zeeshan Asad, soms met Fahruddin Dad en met Mien Panchu, vaak met Trees Ramkisoen hebt u ons kunnen beluisteren gedurende bijna vier volle jaren. Dank aan alle medewerkers, dank aan alle luisteraars!
Alle dingen hebben hun tijd.

De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Rotterdam heeft de afgelopen jaren ruimhartig het programma gesponsord zodat we het binnen de programmatuur van SunriseFM bij u thuis konden brengen.
Aan alle dingen in dit bestaan komt een eind en dan zijn er ook weer zaken die beginnen of hun voortzetting krijgen.
De werkgroep achter Duniya ka Nur gaat op enigszins andere wijze verder met de activiteiten, waarbij de website www.dkrradio.nl een belangrijke rol speelt. We vragen uw aandacht voor het nieuws en de webradioprogramma’s die op deze site zijn te vinden.

‘Mere dosto’, moge het u goed gaan.
Koos Simpelaar / Trees Ramkisoen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.